Milenci ze Splitu
Luna s měsícem mají rande ve Splitu
tečky hvězd jim hoří noční oblohou
Ach, bože kolik mají v sobě citu?
Však na pláži se pomilovat nemohou
Zdálo se mi dnes o Splitu,
kde širý oceán břehy omývá
luna, jež připomíná bílou ulitu
se v temných vodách topívá
V Chorvatsku milenci tmu krájí
a dlouho do noci jim luna hoří
pod křídly andělů červánky objímají
než slunce vyhoupne se na moři
Přečteno 490x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (2)