Pochopit to chcem
Ž: Krásna nejsem a vařit neumím
a tak strašně nešikovná jsem
Ale ty si tu stále ze srdcem svým
a to pochopit chcem
M: Vaření tvé mě nezajímá
a nešikovnost tvá je tak roztomilá
Když tě vidím doma či na ulici
vidím oheň který krásou křičí
Tak už nech těch vět
přeci s tebou je nádherný tenhle svět
Přečteno 650x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)