Srdcem mi žal mnohokrát proplouval silným proudem
Duši mi bol mnohokrát zasáhl jako hrom
Srdce mi zahořelo láskou k Tobě,
celé ho zaplavilo samé štěstí
Ta láska, co k Tobě cítím,
strašně někdy moc bolí
Ta láska, co k Tobě cítím,
mě nikdy neopustí,
napořád už ve mně zůstane
Ta láska, co k Tobě cítím,
je ve mně pevně zakotvená
jako kotva ponořená v hlubokém moři
Ta láska, co k Tobě cítím,
bude ve mně navždy plát
a nikdy nikam už neodletí