S jako Svět
Anotace: ...a láska kterou tam žijeme
S
svět na kterém žijeme,
a láskou kterou hyneme,
přes veškeré štěstí,
které oceánem jest...
S
Studené barvičky,
leptané do skla,
viděli poutníci,
na cestě světla...
S
Symbol místo slůvek,
jako domov bez domu,
či papírek bez stromu,
nebo tužka bez grafitu...
Co podléhá slunečímu svitu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)