V mý hlavě se zrodil lásky plán,
už jsem nechtěla být sama
Den, kdy jsem Tě poprvé spatřila,
se mi vryl do paměti
Oba jsme byli cizími lidmi,
kteří se neznali a postupně se poznávali
Každý z nás se tehdy styděl,
studem nám naše líce zčervenaly
Mezi námi to od prvního okamžiku zajiskřilo,
jiskra mezi námi přeskočila
Láska k nám znenadání přiletěla,
Amor ji do našich srdcí vnesl
Láska mezi námi jako růže rozkvetla,
jen ji nenech uvadnout a nech ji dál kvést
Láska mezi námi nikdy nezhasne,
jen bude v našich srdcích dál hořet
I když je mezi námi bouřka,
vždycky se po ní vyjasnilo
Za ten rok jsme toho spoustu zažili
Mezi námi i těžké chvíle byli,
všechny jsme je společnými silami překonali
Teď, když si vzpomenu na to, jak moc Tě miluji
Budu si připomínat den, kdy jsme se poprvé uviděli
Teď už nejsem sama, najednou mám Tebe
Spadl jsi mi z nebe jako Anděl
Tohle není náhodou, tohle je příběh o nás dvou
Dnes už vím, že všechna má rozhodnutí byla správná
Nelituji dne, kdy jsem se s Tebou seznámila
Pro mě jsi jedna z nejdůležitějších osob v mém životě
Tohle není náhodou, tohle je příběh o nás dvou
PŘEKRÁSNÉ.
02.11.2017 17:21:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
složila jsem ji k našemu prvnímu výročí, co jsme spolu:-)jsem na tuto báseň hrdá:-)
02.11.2017 17:25:31 | Misha