Nejde zapomenout
Prošlas mým životem
jak závan vůně
osud je tarotem
srdce mé stůně.
Nechci se obracet
zády jen k temnotě
nikam se nevracet
zůstávat v samotě.
Dalas mi čistotu
lásku i sílu
víru i dobrotu
nad plnou míru.
Těžko se loučím
už nezbývá čas
pomalu končím
tma střídá jas.
Soumrak se snáší
nad moji duši
umírám s vůní
a srdce buší.
Zůstaneš vzpomínkou
čarovným snem
nejsladší pralinkou
nocí i dnem.
Nejde zapomenout.
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Šípková Růženka
Komentáře (3)
Komentujících (3)