Anotace: Vlcice
Zavři oči a jdi spát
Ve snu tě budu hřát
Ve snech o nás dvou
O Vlkovi s toulavou
O tom jak jsme srdce měli
Za ruku to jsme se vedli
Nebuď smutný bez vlčice
Zdaleka tak sedí na lavičce
Na té kde spolu oba sedili
I tak nakonec odešli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?