Anotace: ...
Mé dny temnější jsou,
když světla pohasnou.
Tápu ve tmě ztracen,
snad budu nalezen.
Dřív než zmizím navždy.
Spojí se životy
nás dvou v jeden.
Neuplyne den,
abych na Tebe nemyslel,
nenech mě abych zas zmizel…
Jste zářivá bytost.
04.11.2017 12:10:36 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
moc moc Vám děkuji...
04.11.2017 12:15:02 | Martin Rose
Jáděkuji za Vás
04.11.2017 21:12:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA