...to je skvělá myšlenka...to si musím pamatovat...děkuji, nebýt prvním vlastně není žádná porážka...a že jsem dnes jednu (nejednu) zažila...
31.10.2017 17:48:19 | Šípková Růženka
Ani ne tak porážka, jako pochopení celého paradigmatu vítězů, i ve sportu, ve školce, ve škole, všude se soutěží. A zcela zaslouženě jde na porážku ten nejsilnější, aby mu to nebylo líto.
01.11.2017 06:42:56 | Kostivar