Anotace: Duše je to lze dát tomu druhému
Duše
Dej pryč tu clonu co braní nám
bud chvíli milá a já ti něco dám
dám ti tisíce slov jež nechci ti říc
nevím proč ale i tak ti jdou vstříc
dám ti chvíli kdy naše pohledy se střetnou
maličký okamžik a možná si i něco řeknou
s tajemným nádechem si tise šeptají
milá slůvka co jiní hledají
proč mluvit je třeba, to chtěl jsem se ptát
vždyť ta správná slova umí i pohled dát
já dám ti pohledu kolik si budeš přát
a možná ti prozradí jak moc tě mám rád
s tisíců pohledů však nejde asi číst
a tak můj miláčku obrátím list
již pohledy nestačí a já ti chci psát
na nebe červánky pro tebe třeba dát
s bezbřehou láskou co v srdci mě pálí
se toužebně dívám tam někam do dáli
v místa kde vím ze tiše o mě sníš
tam někde skryta je tvá duše vždyť výš
snad i v ni se tiše skrývá
ta láska co se teď na mě dívá