Posílám
Anotace: Jen takových pár řádků pro Elinku :-)))))
posílám ti pusinku,
po lehkém větříku,
posílám jí s láskou,
velikou a krásnou.
a až k tobě doletí,
a ty jí k sobě přilepíš,
tak si na mě vzpomeneš,
a srdíčko své mi daruješ.
2005-03-15 P.P.Hawkey
Komentáře (0)