Anotace: opustit není lehké...
Ve světle večerní svíce,
vídám všechny tvé emoce.
Jako na filmovém plátně,
vídám je všechny i ve tmě.
Když všechna světla pohasnou,
těla do neznáma padnou.
Ranní svítání je jako zloděj.
Ruce se naposled dotknou,
a já do úsvitu utíkám,
že Tě miluji rád říkám
na rozloučenou.
Skládám Ti tím slib že se vrátím,
ve stínu světel Tě uvidím,
pak už Tě nikdy neopustím...
Láskyplné... :) A bolestně pravdivé... že "Ranní svítání je jako zloděj."...
04.12.2017 23:01:10 | Stela
Líbezné, líbezné, tak líbezné převelmi a křehké a tak přeněžně krásné:)
04.11.2017 12:03:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA