Rozpočítám (ententýky)
tvé (a proč ne naše)
ano nebo ne (za mě teda jo! a díky)
krotím u kotníku (z šípu city)
z mašle (jé tu chci do vlasů)
náramek (z kopretiny)
svázaná touha (že by byla sexy?)
do předlohy (tu bichli číst teda nechci!)
co když zavřu oči (budu taky Šípková?)
rozdáš se mi (stejně jako já)
Dívám se a vidím jak se tu Alter ego dnes vyřádilo .... a řeknu vám děvčata píše vám to skvěle :-)
08.11.2017 11:15:10 | klaun
Báseň, která jen naznačuje ... A to se mi líbí, že dáváš prostor představám ...
06.11.2017 22:24:15 | Zasr. romantik
...když zavřeš oči, budeš taky Šípková.
A Růženka k tomu...
06.11.2017 17:21:28 | Šípková Růženka