Proč
Proč mě vždycky dokážeš tak rozesmát?
Proč víš, co má člověk nejvíc rád?
Proč jsi chytrý, vtipný a tak vzdálený?
Proč člověk je láskou mnohdy zmámený?
Proč mám v tvé přítomnosti chuť s větrem o závod běžet?
Proč dokážu hodiny vedle tebe jen tak ležet?
Proč říkáš, že nechceš mi ublížit?
Proč nedokážu se k tobě přiblížit?
Proč jediný jsi svého druhu?
Proč v očích tvých vidím jasnou duhu?
Proč jak semínko v srdci mém klíčíš?
A proč to pak jedním slovem zničíš...
Přečteno 536x
Tipy 10
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková, Fany, Philogyny1, Šípková Růženka
Komentáře (7)
Komentujících (5)