Šeptají
Můžeme být spolu potají,
na tom našem místě,
poslouchat, co stromy šeptají,
že miluji tě to ví jistě.
Stromy posílají posleství,
dále k nebi,
ať o tom i všichni ostatní,
také vědí.
Ačkoliv to mělo být tajné,
nevadí mi, že stromy šeptají to dál.
A pokud naše láska jednou zvadne,
vždy budu tvrdit žes mi za to stál.
I tak však doufám,
že nezlomíš mi moje srdce,
že nebudu muset poznávat,
jak život bez tebe chutná trpce.
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Martin Rose, Iva Husárková, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)