Anotace: Život v čase...
Život plyne kolem nás,
vnímáš jen všechem ten čas.
Čas je jako cesta,
pro nás dva společná.
Život i čas plyne klidně dál,
to Ano kterého jsem se bál,
přineslo mnohem víc než míň.
prosluněnou lásky síň…
Vyhlídku lásky každý den,
už není to jen krásný sen...
JE BLÍZKÁ SRDCI MÉMU...
07.11.2017 22:28:39 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Nádherné.
07.11.2017 22:22:24 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA