Harry, konečně! Konečně po dlouhé době zase Tvůj/váš rukopis... líbí se mi ;-)
Jedeš do Prahy? Stav se na kafe na Václaváku ;-)))
19.02.2007 21:37:00 | Levandule
... a co dál? ... chtělo by se zeptat ... je to jako součást dlouhé (nekonečné?) kompozice ... a co dál?
19.02.2007 16:57:00 | JardaCH
Jindříšku, při jízdě dávej pořádný pozor! Budeš poslouchat pecky, které tě můžou dostat do nebe, ale ať je to jen obrazně! Mobil ti rodí moc hezká děťátka. Kdo říká, že to není umění? Už dávno jsem tě pasoval na umělce....nahlédnutí do duší a pocitů.
Šťastnou cestu, chlapče.
19.02.2007 15:39:00 | smudlinek
Šmudlajzíku, ... ty kluku ušatá ... právě opouštím chaloupku na Moravě a vyrážím nach Prague ...
... a po cestě mě budou doprovázet tvé páskové songy ... tak jako po cestě sem ... diky ty ušmudlaný fantasto s velkým srdcem ... !! / tohle porodil telefon ... a jen jsem to chtěl zvěčnit ... jasňačka umění to není ... no a co ... ,?? ... - :)) /
19.02.2007 15:35:00 | HarryHH
Sazím na tebe všechny cédéčka, že ty se vždy prodřeš k cílovému náručí. Tak si dávej bacha, ať mám co poslouchat!
19.02.2007 15:29:00 | smudlinek