Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=FvZb6eIIthM
Že měli jsme se potkat
a najít v sobě zalíbení
spontánní pouto souznění
pod jednou dekou tulení
tvé usnutí v objetí
dovádět u břehu bazénu
jak malé děti
ani nevíš jak moc
mě rozpálí tvé objetí
Že máme spolu trávit čas
všechen volný co máme
moc se ještě neznáme
však plány máme
jak kdyby jsme se znali věky
nechceme po sobe žádné sliby
máme svých starosti dosti
něco v nás roste
touha a láska větší
než slib věrnosti
Že máme užívat si
naplno společné chvíle
protože nevíme
kdy prožijeme další
vůbec neřeš věk
jsi prostě trošku starší
i když tě to trochu straší
mě to vůbec nevadí
snad další polibek
rozptýlí tvé zbytečné obavy
a dostatečně tě nažhaví
Že máš zachytit můj dech
a nenechat mě
pod hladinu spadnout
chci láskou a pozorností
tě zalévat, nenechám tě chřadnout
nechci mít z tebe květinu zvadlou
jsi stále se mnou i když jsi vzdálena
ve tmě hladím tvůj obraz
v tvých vzrušených očích
vidím svůj odraz
tak pojď se ode dna odpoutat
životem spolu proplouvat
Láska laská v každém věku
je psáno ve hvězdách
proti ní žádného léku
ať nezmění se v prach... ST
09.11.2017 20:48:33 | Kapka