Andělská křídla
proměním v zimní duhu
na řasách cinkne ticho
se třpytkem pudrového cukru
ráno po kávě
vždycky tak voním
obkreslím
do lžičky
pusu svojí
otisk rtů na stříbře
volají rytíře
no jo, tak to sem zase zabloudil, ale nevadí ST
11.11.2017 06:58:17 | klaun