Postupně či najednou…
Hřejou stisky obou dvou.
Raděj, kdyby láska hřála!
A té falši se jen smála.
Rozdělit však lásku dvěma,
by každá půl zbyla celá?
Na to asi nikdo nemá.
Kouzelnice? — Jedna z mála.
12.11.2017 07:23:55 | Špáďa
Úplně s tebou souhlasím,
ale někdy se to tak semele,
opravdu láska, ta je jedna,
s tím druhým že by přátelé?
Děkuji za tvé moc hezké vyjádření
12.11.2017 11:13:42 | Kapka