LÁSKA BEZ KOMPROMISU
všechny vás zbožňuju
kůzlátka moje
lísá se k nim vlk
a myslí to upřímně
zatímco dychtivě olizuje
heboučce roztomilé krky
horkým jazykem
stačí jenom mžik
a vlčí vášeň se opájí
krví tepavě tryskající
z prokouslých kůzlečích hrdélek
láska bývá krutá
chvěje se ještě v extázi
když padá zmožen sílou osudu
a pod tíhou přecpaného břicha
vlk
jak bolestně krásné
a ničivě stravující
může být milování
až do poslední kapky krve
škytá závratnou slastí
po večeři
kdo nikdy až na dno nemiloval
neuvěří
Praha, 12.11.2017
https://www.youtube.com/watch?v=iyQyaIl2rfI
Vždycky se s dychtivostí těším na hudební příspěvek. Bože - to je nádhera !!!!!! Dnes bude znít celý den, trefil ses přímo do nálady. Děkuji:)
13.11.2017 06:44:53 | Anděl
Láska procházející žaludkem :-(
BoleSTné milování...
12.11.2017 23:57:24 | Kapka
Hezká poznámka s tím žaludkem. Tohle lidové rčení nabývá na zvlášťním významu v nynější době přepjatého konzumerismu - díky :-)
13.11.2017 12:08:31 | Amonasr
...až na dno, o to je to horší...
ale jinak to nějak neumím. Moc hezké.
12.11.2017 19:49:30 | Šípková Růženka