Nádech a výdech
Nádech a výdech
tak se má žít
den za dnem přežívat
ničím se netrápit
Nádech a výdech
tak co bys chtěla
vyznání, věrnost, doteky těla
Trápíš se zbytečně
je čas jít dál
láska je přežitek
já jsem jí odolal
a naučím Tě
že i bez ní se dá žít
Nad ničím nepátrat
po ničem netoužit..
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)