V duši opět prázdno mám,
co já s tím teď udělám?
Moje srdce mi snad napoví,
to, co se jen tak někdo nedozví
Zůstane to navždy mým tajemstvím,
té spleti slz z níž nelehko se vyprostím
Snad se z toho osvobodím,
tím na Světlo, když pohledím
Všechno zdá se víc než krásný,
ale Milý můj to zřejmě nevidí,
že má Láska v srdci mém sídlí,
snad ani neví, co je mezi námi tak vzácné,
co druzí nám jen závidí
Avšak nelituji této tak vzácné Lásky,
jež směla jsem a znovu smím s Tebou prožíti
Mezi námi rozkvetla jako růže,
jen ji nenenech uvadnout,
zanechat ji a zahodit,
to nesmí Tě napadnout
Potom by bylo moje srdce opět
zlomené na dvě poloviny,
a já opět bych octla se navždy
tkvící mezi stíny
Už nikdy bych znovu nenašla lék na uzdravení,
však zvítězila Láska,
to nad všechno je Snění
To já mám srdce životem rozsekané na maděru, přesto žiju a na to všechno klidně ...
05.12.2017 00:44:57 | Skrat
O děkujeme. Misha složila každýprní a já každý druhý verš:-)
13.11.2017 13:43:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA