Láska nerezaví?
Po obloze plují mraky
jako hejna černých vran
jako bludné vraky
jako vítr bez zábran.
Má láska mi zrezivěla
už nelze se ji dotknout
jak chlad z mrvého těla
musím to Bože polknout.
Rozpršelo se
i nebe slzy roní
stalo se
a v dálce zvony zvoní.
Umíraček naděje
co klimbá se sem tam
kampak to dospěje
sám sebe se ptám.
Noc mi uštědřila ránu
jen měsíc to tu sleduje
a pak náhle k ránu
co si se mi zjevuje.
Snad anděl v bílém sárí
snad sama přišla naděje
prstem k sobě vábí
čekám co se uděje.
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)