Stačí jen chtít
a můžeš mě mít.
Jsem jen kousek od Tebe
a přece vzdálená........................
Má krása Tě omámila
i já jsem jí podlehla.
Jsem tvá Láska trpělivá.
Hezkou máš lásku, Růženko :-)!
15.11.2017 06:56:23 | Fany
Růženko...tolik ti přeju aby čas ubíhal rychleji....drž se má milá. Ale i ve stýskání je krása...
15.11.2017 06:12:15 | Anděl
To je pravda, moje milá Andělko. Pak by nám nevznikala písmenka.
Moc děkuji a krásný dnešní den.
15.11.2017 06:14:24 | Šípková Růženka