Chci snít dál
Chci snít dál o rozkvetlých stromech,
chci snít dál, kdo v dáli bydlí v domech.
Chci snít dál o pohledech Tvých jasných,
chci snít dál o všem, co je krásný.
Chci snít dál i o spadaném listí,
chci snít dál a láska ta to jistí.
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Anděl, Iva Husárková, Šípková Růženka
Komentáře (1)
Komentujících (1)