V barvách noční oblohy
po rtech kreslím
jemné kontury
tichou poštu
polkly sny
teď na řadě
jsi zase Ty
DO KŮŽE NAPIŠ MI...
...černou rtěnkou se třpytkami?...dost ujetý...;-))
20.11.2017 15:13:49 | bogen
A víš,že jsem ještě neviděla černou rtěnku se třpytkama :-D
20.11.2017 15:19:09 | Kett