Hloubám se v sobě
zíraje na mraky
vědět bych chtěl jen
zda hloubáš se
taky.
Polibek jeden
co dalas mi dlouhý
probudil ve mně
až přespříliš
touhy.
Zatrpklým pohledem
ostatní zhlížím
po cestě
když se sám
domu zas plížím.
Obracím list a
zhasínám světla
polykám duši
co při tobě
změkla.