Odpustíš mi někdy?!
Anotace: Tak pro jednou pocity toho, kdo vztah ukončí.
Promiň mi to,
Strašně mě to mrzí,
A v tvých očích vidím slzy.
Nechtěla jsem to nechat jen tak být,
Musela jsem prostě odejít.
Bolelo to strašně moc,
Říct ti ne,
A vidět tě volat o pomoc.
Už to není tak krásné jak to bývalo,
Jako by to Něco mezi námi zývalo.
Budu žárlit na každou.
Odpustíš mi někdy?
Budu stále chtít být tvou.
Komentáře (0)