Anotace: —
Mám ráda
ostrou gilotinu spánku
co setne vlasům svatozář
do troufalého snění
o lásce bude divoká
jak vášeň z dračího vejce
co den porodil
do všech
hlubokých stop pod jehličím
to když jsi jednou nepřišel
S tebou si člověk užije
gilotina, dračí vejce
jeden nikdy neví jestli vylézt na strom a dělat že je šiška
nebo se proměnit v kytku a nacpat se ti do vázy
ST
24.11.2017 09:40:29 | klaun
poslední dobou nemůžu usnout, asi jsem sova, co já vím...
24.11.2017 14:40:10 | Philogyny1
V tom případě ruším tu šišku a lezu do vázy :-)
24.11.2017 16:14:25 | klaun
Raději vypusť kořeny do květníku, řezané kytky dlouho nevydrží, i když... blázen zapustí kořeny v cuku letu i ve vodě, směju se tu, tak hezký podvečer přeju, Bobe. :)
24.11.2017 17:18:20 | Philogyny1