Anotace: Dívka se vyrovnaná se ztrátou milované osoby
Neberte můj koment vážně (až tak). Jdu životem a vidím díla, cizí, svoje, všech druhů a kategorií. Přichází asociace v mozku kolemjdoucího,co bylo příčinou výrazu, jaké dílo dostalo od autora.
Technicky vzato vše je pouze sběr informací, protkaný osobně nabytými znalostmi. Pak je stop stav, dílo expedujete "do světa". Ztrácíte na ním moc korektury.
Mne napadla ta dvouveršová kombinace stažená do sebe.
16.05.2018 16:01:04 | Lesan
Jiné a také nosné téma jako "VY", tedy pochvala.
Ne že bych byl cynik, ale u mne by to šlo:
"Předsedkyně klubu Zlomených srdcí, sedí na kraji postele,"
"Předsedkyně klubu Zlomených srdcí kouká na noční oblohu a kouří"
Mám totiž vedle pergoly houpačku(pro mladé) a houpací postel (pro pokročilé).
Čímž nic nezlehčuji. Poslední strofa má opravdu tíhu nebes.
16.05.2018 12:17:16 | Lesan
Lesan: Děkuji za názory. Píšu už nějakou dobu, ale až jsem se rozhodla někde něco zveřejnit. Jinak to "opakování", jež jste nadhodil, se mi v tomhle případě nelíbí. Má to prostě nějakou melodii, kterou nejspíš znám jen, ale sedí to tak,jak to je.
16.05.2018 13:11:09 | E.Sinclaire