Rezignujem
Anotace: ----------------------------------------------------
Rezignujem na lásku
možno na tú životnú
minulú
nostalgia
je slovo
ktoré zľahčuje moje pocity
tak rezignujem na minulosť
prítomnosť ale
hlavne na budúcnosť
mám nesprávne priority
ty si bola prvou
a po roku
si stále
Už nesmieš
ničivé spomienky
presahy do prítomnosti
tie artefakty
ktoré nechávaš za sebou
ukladám na políčku
nosím ako medailóny
idealizovaná
predstava večného
milovania
nechcem ťa nenávidieť
milovať už vôbec nie
len nech bezbolestne
vyprcháš
bola si múzou
nástroj k umeniu
nie písaniu
ale umeniu
teraz mi každá predstava
brzdí myseľ
netvorím
vymenila som ťa
za desiatky žien
žiadna nie je múza
čo ak už
ak
som vôbec umelkyňa
bez teba
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, Iva Husárková
Komentáře (0)