Anotace: ...
Ahoj. V podstatě je v pořádku, že další mé (nemé) básně neznáš, neboť tak má být když tak také jest. V dokonalosti universa není nedokonalosti a dokonalost zahrnuje nepřítomnost čehokoliv náhodného... Tedy náhody neexistují! Ano, rýmy... Možná polepším se, možná pro pobavení ještě zhorším :) Nechť daří se ve tvém žití vše o co usiluje tvá duše...
21.02.2007 21:42:00 | RešHeNúnHe
Ahoj! Nevím sice jaké jsou tvoje další básně, ale tahle je dobrá. Můj názor: Možná by se měli trochu ty rýmy vypilovat, ale myšlenku to má. :-)
19.02.2007 20:22:00 | svacinka.A