prožívat smutek
Anotace: o emocích co přichází takhle u bubnu pračky
prožívat smutek
není zas tak málo
v neděli ráno
u bubnu pračky kde tvůj chlap si poprvé pere sám
a jen slyšíš
že je čas jít
je čas jít
je čas jít
s hlavou opřenou o dlaždičky
nechat kapat slzy do záchodový mísy
a prožívat smutek
za to co bylo
se věřilo
se snilo
se přálo
se žilo
prožívat smutek není zas tak málo
v neděli ráno
s očima upřenýma na zed svýho domu
ze kterýho
je čas jít
je čas jít
je čas jít
prožívat rozhodnutí
co z hlouby srdce už nešlo neslyšet
a jen nechat plynout
co už se rozjelo
co nejde zpět
nekřičet z jedoucího vlaku že chceš stát
s očima upřenýma na buben pračky
kde tvůj chlap si poprvé pere sám
prožívat smutek není zas tak málo
je tak plno
tak doopravdy
tak tady
Přečteno 482x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková, Misha, zdenka
Komentáře (0)