Anotace: Takový malý pokus
moc fajn :-)
27.11.2017 14:14:52 | hledač
fantaSTický!!! jednou napsal Frr o Fany že je Reverdy v sukních (myslim ji to trochu pobouřilo spíš možná ze skromnosti - známe Fany - nechtěla dávat najevo dojetí) ale upřimně do prčic kdo je Reverdy?!!! a proč ho někdo srovnává s naší Fany?!!!) nicméně abych udržela myšlenku snad se nebudeš zlobit když napíšu: máme Hledače v sukních? (pozor: poklona nejvyššího řádu a nikoliv vařečky zlaté) PS. je to výraz obdivu pokud píšu nesrozumitelně :-))
27.11.2017 12:45:53 | Iva Husárková