Kde čekáš,paprsku vlídný?
Anotace: ...jen taková šuplíkovka....
Padám, stále dolů padám.
Jsou tady ruce co mě chytí?
Je tady ten co směle srdce mu dám?
Zamrzlá jako jezero,tak tělo to cítí.
Kdy přijde léto a s ním slunce?
Vzpomněla jsem si na něj snad hořce?
Chci jen,aby tady byl někdo,
vždyť ztratit vše dokáže kdekdo.
Kde čekáš,paprsku vlídný?
Budu ta nej,buď klidný.
Komentáře (0)