Neznám Tě,
ale neustále na Tebe myslím.
Nevím, jak vypadáš,
ale pořád Tě v mém srdci vidím.
Nevím kdo jsi,
ale chci Tě za každou cenu poznat.
Nevím kde jsi,
ale budu tě celý život hledat.
Pro Tebe žiji,
pro Tebe se usmívám.
Kvůli Tobě po moři pluji,
i když na mořskou nemoc umírám.
Chci zase milovat,
zamilovaná srdíčka všude malovat.
Chci Tě zas mít při sobě,
ve štěstí, nemoci i v chudobě.
Už jsem Tě našla,
už jsem Tě poznala...
JSI LÁSKA!!!
Velmi pěkná...hřejivá.
11.01.2020 23:03:32 | Jaruška