Jak chtivý břečťan
jeden z tvých chrámů
ovinu
doteky vykoupím
za vinu
ztratím se
v záplavě vonících kadeří
políbím ústa
tiše mi
láteří
paprskem slunce
utiším ústa
hoří nám
do srdce
vzrůstá
jak chtivý břečťan
přitisknut
k bílému mramoru
pospíchám
k červánkům
nahoru
vystoupám
podepřu všechno mi odepřené
dotekem dlaní dvou
vysvědcené
vyhnaný beze slov
zavrhnut
v polibcích odplaty
začnu zas stoupat
od paty