Příjdu...
Tak zavři těžká víčka
a jdi spát,
už zhasíná svíčka,
už nech si něco zdát.
Zalehni do peřin,
hlavu slož do peří,
Já večer přijdu,
budu stát u dveří.
Přikráčím potichu
k tvé vlastní posteli,
pohladím ve vlasech,
jemné jak tetelí.
Ty mě však nevnímáš,
už dávno spíš,
byla jsem u Tebe
a to se nedozvíš.
Pak až se vzbudíš,
na další den
byla to skutečnost?
nebo jen sen?..
Tak zavři těžká víčka... "Chrrr"..
Komentáře (0)