ZNOVUZROZENÍ
ticho a tma
hvězdy na sítnici
vesmírný chlad
jádro supernovy
pád
za letu nové zrození
láva co svléká starou kůži
hoří z popela
plameny žízní vyprahlé
nic je neuhasí
touha se žhaví doběla
svítí novotou
nadpozemsky čistá
napjatá k prasknutí
rozbouřenou krví
prastarý rituál vášnivých koloběhů
mezi životem a smrtí
vždy znovu udiveně prvý
naděje puštěné na svobodu
dychtivým dechem rozpíná
zábrany zběsile odmršťuje
a drtí
Praha, 29.11.2017
https://www.youtube.com/watch?v=aIbsrEyWddk
Něco tak neskutečně krásného jsem dlouho nečetla....tak...omlouvám se - eroticky vzrušující!!!!! navíc - písně ve francouštině - úžasné, tak čistý prožitek...bude doznívat dlouho. Moc děkuji.
29.11.2017 21:57:09 | Anděl