když mi všechna moře
vyšuměla z hlavy
a můj snubní prsten
Ti vypad z klína
obrátil jsem se
zády k nebi
a šel hledat pánaboha
do Pekla slepých
mezi padlé anděly
co si už dávno
vyplakali oči...
Někdy to tak už dál nejde.
01.12.2017 07:18:16 | Šípková Růženka
pravdu díš Růženčičko souznící :-D*
01.12.2017 08:19:58 | Frr