Anotace: Naladils mě Frráčku po ránu. Taky se někdy zbytečně snažím.
Sbírka: Láska má tisíc podob
Chci lásku probudit,
ale nedaří se, nedaří se,
NEDAŘÍ SE!!!
Objímám člověka,
který by mě měl mít rád,
Vždyť se to tak patří!
Vždyť to tak slíbil!
Vždyť se to tak sluší!
Vždyť to tak má být!
Láska ale usnula.
Ani pusa ji neprobudí,
ani dotek,
ANI POHLAZENÍ!!!
Láska i ve mně umřela,
zapomněls ji polibky zalévat.
dobře Ty!
:D
03.12.2017 18:45:20 | kudlankaW
Asi to máš podobně,
tak víš jaké mám pocity.
Ale hrát si na lásku můžeme,
je to mnohdy jednodušší.
03.12.2017 18:47:28 | Šípková Růženka