Večírek
Anotace: Večírek pro dva hlasy, Ty, já a starý dobrý časy
Tak dneska spadla opona
a večírek se nekoná,
nepřijdou lidí tisíce.
Pojď potají se dotknou hvězd,
až nikdo koukat nebude,
svítí jen záře měsíce.
Slyšíš to ticho,
jen kapky deště,
lehce se točí na dlaních.
Zavři už oči,
opětuj něžně
doteky retů šeptaných.
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: Laika, Šípková Růženka, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)