Bezcitná bestie...
Egoistická, odnášející si můj pot pod tílkem.
Drzost...
...A taky půlku mýho srdce...
Jazyk obratnej jako zmijí,
ještě aby ne.
A teprve ten jed!
Ráda ho chutnám ze Tvých ret,
jen s tím, že nejsme Romeo a Julie.
Z obětí mě vyháníš, neusneme spolu. Jen setrváme zpocení.
Vpijeme se do sebe, na chvíli.
A zase utečeš do světa, do Tvého, do kterého mám přístup zcela zdánlivý...
Stelo, ST*elinko, tak krásně jsi to napsala, jako když stéká pramínek průzračné studánkové vody po kamenech mezi kapradím...
04.12.2017 13:27:44 | Anděl
Milá Andělská, Tvůj popis krásna... Z toho sálá neuvěřitelné erotično... Nemůžu si pomoct, děkuji za nádherný komentář. :))
04.12.2017 20:22:40 | Stela