Až se večer sešeří
a slunce půjde spát,
počkáme lásko s večeří,
já chci Tě milovat..
Polibky zakončíme den,
noc roztančíme doteky,
a k hvězdám dolehá náš sten,
milovat chcem se navěky..
Tmavé nebe teď ani nedutá,
a naše těla hoří,
a do sebe jsou vklenutá,
a do sebe se noří.
Nekonči noci, však jsi dlouhá,
upírek mě chce ještě sát,
a v nás se probudila touha,
nechej nás ještě milovat..