Anotace: všeptaná láskou...
řekl jsi lásko
tisíckrát
a já tisíckrát
mohla prožít svůj sen
řekl jsi lásko
všeptaná
slova změnila noc
v zářivý den
řekl jsi lásko
zmámená
tebou jsem, vím jen
že znovu neodolám
novým objetím
Tebou zakletá
v lásce jsem
kouzlům podlehnout
a Ty šeptáš znova...Quédate