POHLED
díváš se na mě
svým zvláštním pohledem
chceš snad ve mně číst
budiž
já ti to ale neusnadním
mám v sobě i stránky slepené
kam vstup je zakázaný
do těch nepřístupných míst
ani já sám
se do nich neodvážím
kdoví
co se v nich vlastně skrývá
možná jen prázdné místo na poznámky
bůhví ovšem čí
nebo snad tajuplné kódy
skryté smrtelníkům
tak zvláštně zpytavě se na mě díváš
a já se musím smát
že byť jsem možná trochu nečitelný
to hlavní by ti mohlo být už zřejmé
že máš ve mně svou životní kliku
Praha, 7.12.2017
https://www.youtube.com/watch?v=VRdv2c3gM_w
máš tužku s gumou na poznámky??? hodí se, jen si říkám jestli tobě, ale ale pak si řeknu i tobě :-)
09.12.2017 04:11:04 | zelená víla
Snad už to ví
že klikou otvírat se dají
místa, co nepřístupně vypadají....:)
08.12.2017 14:50:49 | JSJ
Tajemné stránky duše...někdy přemýšlím nad tím, zda se znám...:-)
08.12.2017 08:22:15 | básněnka
Myslím, že se znáš i neznáš... ;-) A myslím si to i o sobě, neboj... ;-))
08.12.2017 16:11:33 | Amonasr
Opět hluboký povzdech...připadám si jako ještěr, který čeká až něco napíšeš, vymrští jazyk a doslova zhltne co napíšeš. baví mne to ! **ST**
07.12.2017 20:44:37 | Anděl