Tak pojď
Anotace: V zasněženém kabátu, kráčím tmavou ulicí, žádné šaty z brokátu, jenom srdce toužící.
Tak pojď, sundáme z oblohy
tu nejkrásnější z hvězd
a budeme jí oba spolu
kousek cesty nést.
Tak pojď, dotknem se oblaků
a oba malou chvíli,
potají budem ploužit se
ke vzdálenému cíli.
Tak pojď, chytnem si do dlaní
jen malou vločku sněhu,
ať víme jakou ukrývá
tajúplnost a něhu.
Tak pojď a schovej do kapsy
mou ruku zkřehlou chladem,
práskneme rychle do saní
a na ostatní dlabem.
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Frr, Šípková Růženka, Ruda Štola
Komentáře (4)
Komentujících (3)