Anotace: Brodíme se nocí dál, Teď padá z nebe jas, A mystérium kolem, Pluje tiše v nás. Takhle to má být, Cítím vnitřní klid, I před náhlým chladem, co tu vane
Někde ve mně
Ten utopený pocit
Že tě dávno znám
A stejný drama
Prožívám
Je v tom síla
Jak to proudí
Kolem nás
Nejenom pro ten pocit
Že v nás
Se zasekl čas
Brodíme se nocí dál
Teď padá z nebe jas
A mystérium kolem
Pluje tiše v nás
Takhle to má být
Cítím vnitřní klid
I před náhlým chladem
Co tu vane
Měsíc stoupá výš
Strohý půvab rozdává
Má
Hypnotizující efekt
Na vše kolem
A nás dva
Všechno s tebou
Tady prožívám
Stejný smutky uvnitř
Neprožitý mám
Měsíc stoupá výš
Strohý půvab rozdává
Je to karma
Kdo nás v hrsti má
Kdo tu spoutal nás dva?
Je to mystérium?
Jsem to Já a Ty?
Jsou to naše malé
Malé úzké rty?
(Hanuš Šparlinek, 25.10.2017, Cover me)
PS: Upraveno19.01.2018