Pojď nadruhou
Anotace: Pojď utečeme do daleka, kde není ani živáčka, kde teče jenom tichá řeka a jí se rajská omáčka.
Pojď, poběžíme mléčnou dráhou,
kam lidská duše nemůže,
obejmi mě svou rukou pravou
a zaryj nehty do kůže.
Pojď, dotkneme se hvězdy jasný,
co svítí dnes nám nad hlavou
a zažijeme chvíle krásný,
vášně nám v srdcích zaplanou.
Pojď, pochytáme kapky deště,
co stékají nám na kabát
a rozsviť noční lampy ještě,
dnes se mi vůbec nechce spát.
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, paradaj, Laika, Ruda Štola, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)